Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933
 • Raijmad Header Foto Paralax
 • Raijmad Header Foto Paralax

Raijmad. Nauwkeurig en resultaatgericht.

Zoekt u een administratiekantoor dat u alles uit handen neemt? Kies dan voor Raijmad. Met heldere adviezen op financieel en fiscaal gebied. Met slimme en innovatie IT-oplossingen. Toegesneden op de situatie waarin uw organisatie zich bevindt.  Moeilijk? Welnee! We helpen u met alles.

Dit zijn onze diensten

Single sign-on: toegang tot alle diensten en applicaties op een plek

Met een username en wachtwoord heeft u toegang tot alle applicaties die voor u administratie nodig zijn. Hierbij kunt u denken aan: Exact online, Twinfield, NBRS, Basecone, Nextens en meer. Eenvoudiger, sneller en veiliger. Altijd inzicht, altijd up-to-date. Zoals het hoort.

Voor vragen, bel: +31 (0)20 - 410 0933

Internationale wet- en regelgeving en fiscaliteit

In alle landen zijn de belastingsystemen anders. Als u internationaal zakendoet, krijgt u daarmee te maken. Wij weten waar u mee te maken krijgt. We kennen de internationale wet- en regelgeving. De meest recente ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Deze actuele stand van kennis zetten we voor u in. Zo zorgen we ervoor dat u zowel privé als zakelijk wordt geadviseerd wat voor u de meest optimale situatie is.

Neem contact op met ons op

Boekhouden (in The Cloud)

Inloggen met je browser, alles overzichtelijk bij elkaar in elk gewenst systeem.

• Debiteuren administratie
• Crediteuren administratie
• Verwerking bankgegevens
• Belastingaangiftes

Voor vragen, bel:
+31 (0)20 - 410 0933

Salarisadministratie

Raijmad zorgt voor alles rond salarisadministratie. Door onze actuele kennis in de verschillende branches en van de actuele wet- en regelgeving is uw salarisadministratie altijd op orde. We hebben op alle onderdelen van de loonadministratie specialisten.

Detachering

De juiste man en vrouw op de juiste plek. Daar staan we voor. We detacheren specialisten voor alle branches. Zo vangen we voor onze klanten pieken op, zorgen we voor controle op administratief en fiscaal gebied op managementniveau, begeleiden we automatiseringstrajecten rond de administratie en meer.

Administratie

Het voeren van de dagelijkse administratie: volledig digitaal geleverd en daarna verwerkt door uw persoonlijk relatiebeheerder.

Belastingadvies en -aangifte

Het volledig uit handen nemen en verzorgen van alle belastingzaken: IB, OB, VPB, LB. Daarnaast dragen we zorg voor internationale fiscaliteiten.

Trainingen

Cursusprogramma's voor medewerkers op gebied van administratie en fiscaliteiten voor permanente educatie. Gericht op online boekhouden in alle facetten.

Overige diensten

Begeleiding verkoop bedrijven, overnames, herstructurering van administraties en het overstappen naar nieuwe systemen.

 • Dit is ons team

  Ons team bestaat uit financieel en fiscaal specialisten. We hebben een uitgebalanceerd team, gericht op de breedte van onze diensten. Uw vaste relatiebeheerder is uw aanspreekpunt. Hij of zij draagt zorg voor uw belangen. Interesse? Bel met 020-410 09


  Team Raijmad

  Gemotiveerde professionals

 • Dit is Inge

  Inge Raaijmakers, directeur/eigenaar en oprichter. Inge geeft leiding aan het team fiscalisten vanuit haar specialisatie Belastingadvies, zowel nationaal en internationaal. Ze is eindverantwoordelijk voor financiële rapportages gericht op financieringen, bedrijfsovernames en meer. Haar paarden en haar hond zijn haar hobby’s.

  Drs. Inge Raijmakers

  Directeur, adviseur en founder Raijmad BV

 • Dit is Robert

  Robert Shalders, directeur/eigenaar. Robert is gespecialiseerd in automatiseringsvraagstukken op gebied van alle processen welke verband houden met boekhouden en behartigt de belangen van internationale organisaties en bedrijven. Hij draagt zorg voor de interne organisatie op gebied van kennisverbreding. Zeilen is zijn hobby.

  Dr. Robert Shalders

  Directeur en adviseur van Raijmad BV

Dit is onze kennis

 • Minder blauw in de brievenbus

  Minder blauw in de brievenbus

  De Belastingdienst gaat ook steeds meer digitaal. In de aankomende jaren zal ook de belastingdienst aan zowel burgers als bedrijven miljoenen minder blauwe enveloppen sturen. U ontvangt straks steeds vaker e-mail van de belastingdienst.

  Lees meer

 • Meerdere webshops gekoppeld aan uw boekhoudsysteem

  Meerdere webshops gekoppeld aan uw boekhoudsysteem

  Tegenwoordig hebben veel bedrijven een of meerdere webshops. Deze webshops wilt u natuurlijk het liefst gekoppeld hebben aan uw boekhoudsysteem. Er zijn veel verschillende systemen waarin shops worden gebouwd. U kunt bijvoorbeeld denken aan zogenaamde open source pakketten zoals Virtuemart (werkt met Joomla!), Magento, Open Cart, Prestoshop en nog veel meer.

  Lees meer

 • Omzetbelasting aangeven bij de belastingdienst niet altijd nodig

  Omzetbelasting aangeven bij de belastingdienst niet altijd nodig

  De kleineondernemersregeling (kor) is er als u niet meer dan € 1.883,- per jaar aan omzetbelasting moet betalen. Waaraan moet u voldoen om in aanmerking voor kwijtschelding of korting te komen?

  Lees meer

 • SEPA standaard. Ingewikkeld?

  SEPA standaard. Ingewikkeld?

  Zowel consumenten als bedrijven kunnen vanaf 1 februari 2014 alleen nog betalingen doen en ontvangen volgens SEPA (Single European Payments Area) standaarden. Onderdeel van SEPA is dat iedereen in Nederland gebruik zal gaan maken van het IBAN nummer en de BIC code.

  Lees meer

 • De transitievergoeding

  De transitievergoeding

  Werkgevers zijn een transitievergoeding verschuldigd bij gevallen van ontslag die niet aan de werknemer te wijten zijn.

  Lees meer

 • De schadelast van de werkgever voor een zieke (ex-)werknemer

  De schadelast van de werkgever voor een zieke (ex-)werknemer

  De financiële schade die met (langdurig) zieke werknemers gemoeid is, kan oplopen tot een doorbelasting van 12 jaar, dit terwijl de werknemer misschien allang uit dienst is.

  Lees meer

 • Praktijknotitie fiscaal: de fiets van de zaak

  Praktijknotitie fiscaal: de fiets van de zaak

  In 2020 wijzigen de regels voor de fiets van de zaak. De huidige bijtellingsregels voor een ter beschikking gestelde fiets van de zaak zijn ingewikkelder dan voor een auto van de zaak.

  Lees meer

 • Het nieuwe BTW-identificatienummer

  Het nieuwe BTW-identificatienummer

  Sinds 1 januari 2020 geldt het nieuwe btw-identificatienummer (btw-id) voor eenmanszaken.

  Lees meer

  Single sign-on: uw gegevens beveiligd en bij elkaar.


  350 Koppelingen, ISO27001 gecertificeerd.

  Raijmad Administraties: meer dan 25 jaar expertise

  Raijmad biedt u 25 jaar expertise op financieel en fiscaal gebied. Als voorloper op gebied van geautomatiseerd administratie voeren, bieden we slimme oplossingen die u veel tijd besparen. Raijmad Administraties is een officieel NOAB-kantoor en Erkend Register Belastingadvieskantoor, aangesloten bij de RB.

  NOAB (Nederlandse orde van Administratie en belastingdeskundigen) is een brancheorganisatie die strenge eisen stelt aan haar leden. Een NOAB-kantoor biedt u de garantie dat het werk door deskundige mensen wordt uitgevoerd. Raijmad Administraties is al vele jaren een NOAB-kantoor. Wij houden ons aan de kwaliteitsnormen, aan de gedragsregels en aan de beroepsregels.

  Ook is Raijmad Administraties aangesloten bij Register Belastingadviseurs. Daarmee bent u verzekerd van een gecertificeerde Belastingadviseur. En dat is belangrijk. Want uw belastingzaken vormen een belangrijk onderdeel van uw totale administratie. Nauwkeurigheid en deskundigheid kan u flink wat geld besparen en opleveren. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen en zetten deze kennis in voor onze klanten.

  Zo kun je ons bereiken

  - klik voor route

  Suikersilo-West 16
  1165 MP Halfweg

  E: info@raijmad.nl

  Openingstijden:

  Ma t/m vr
  van 8:45 - 18:30 uur
  Onze online services zijn 24/7 bereikbaar.

  Bel ons:

  +31 (0)20-4100 933

  Sociale media:

  Copyright Raijmad BV © 2021

  Adres

  Raijmad B.V.

  Suikersilo-West 16
  1165 MP Halfweg
  Tel: 020-4100 933
  E: info@raijmad.nl

  Openingstijden:
  Ma t/m vr: 8:45 – 18:30 uur
  Onze online services zijn 24/7 bereikbaar.