Bel voor vrijblijvend advies: 020 - 410 0933
 • Raijmad Header Foto Paralax
 • Raijmad Header Foto Paralax

Voor vragen, bel:
+31 (0)20 - 410 0933

Over ons

Raijmad Administraties: meer dan 25 jaar expertise

Raijmad biedt u 25 jaar expertise op financieel en fiscaal gebied. Als voorloper op gebied van geautomatiseerd administratie voeren, bieden we slimme oplossingen die u veel tijd besparen. Raijmad Administraties is een officieel NOAB-kantoor en Erkend Register Belastingadvieskantoor, aangesloten bij de RB.

NOAB (Nederlandse orde van Administratie en belastingdeskundigen) is een brancheorganisatie die strenge eisen stelt aan haar leden. Een NOAB-kantoor biedt u de garantie dat het werk door deskundige mensen wordt uitgevoerd. Raijmad Administraties is al vele jaren een NOAB-kantoor. Wij houden ons aan de kwaliteitsnormen, aan de gedragsregels en aan de beroepsregels.

Ook is Raijmad Administraties aangesloten bij Register Belastingadviseurs. Daarmee bent u verzekerd van een gecertificeerde Belastingadviseur. En dat is belangrijk. Want uw belastingzaken vormen een belangrijk onderdeel van uw totale administratie. Nauwkeurigheid en deskundigheid kan u flink wat geld besparen en opleveren. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen en zetten deze kennis in voor onze klanten.

Dit is ons team

 • Dit is ons team

  Ons team bestaat uit financieel en fiscaal specialisten. We hebben een uitgebalanceerd team, gericht op de breedte van onze diensten. Uw vaste relatiebeheerder is uw aanspreekpunt. Hij of zij draagt zorg voor uw belangen. Interesse? Bel met 020-410 09


  Team Raijmad

  Gemotiveerde professionals

 • Dit is Inge

  Inge Raaijmakers, directeur/eigenaar en oprichter. Inge geeft leiding aan het team fiscalisten vanuit haar specialisatie Belastingadvies, zowel nationaal en internationaal. Ze is eindverantwoordelijk voor financiële rapportages gericht op financieringen, bedrijfsovernames en meer. Haar paarden en haar hond zijn haar hobby’s.

  Drs. Inge Raijmakers

  Directeur, adviseur en founder Raijmad BV

 • Dit is Robert

  Robert Shalders, directeur/eigenaar. Robert is gespecialiseerd in automatiseringsvraagstukken op gebied van alle processen welke verband houden met boekhouden en behartigt de belangen van internationale organisaties en bedrijven. Hij draagt zorg voor de interne organisatie op gebied van kennisverbreding. Zeilen is zijn hobby.

  Dr. Robert Shalders

  Directeur en adviseur van Raijmad BV

Zo kun je ons bereiken

- klik voor route

Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg

E: info@raijmad.nl

Openingstijden:

Ma t/m vr
van 8:45 - 18:30 uur
Onze online services zijn 24/7 bereikbaar.

Bel ons:

+31 (0)20-4100 933

Sociale media:

Copyright Raijmad BV © 2021

Adres

Raijmad B.V.

Suikersilo-West 16
1165 MP Halfweg
Tel: 020-4100 933
E: info@raijmad.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr: 8:45 – 18:30 uur
Onze online services zijn 24/7 bereikbaar.